keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Breathe every second in


 Mää oon nyt oikein opettelemalla opetellu pysähtymään kunnolla ja nauttimaan joka päivästä. Yritän aamulla olla ottamatta ensimmäisenä puhelinta käteen, ja mietin ensin hetken niitä asioita mistä oon kiitollinen, mitkä asiat on hyvin ja mitähän ihanaa tänä tulevana päivänä tulee tapahtumaan. Ihan vasta ku mietin tätä maailman menoa, niin tajusin että mitään päivää en tuu enää ikinä saamaan takas. Mun päivät vaan vähenee koko ajan, ja joskus sitä ehkä saattaa toivoa, että oispa vielä enemmän aikaa, oisimpa nauttinut jokaisesta nuoruuden päivästä kunnolla.

Oon ottanu jotain mun uuden vuoden tavoitteita vihdoin tosissaan. Oon alottanu venytteleen säännöllisesti, ehkä joskus taipuisin vähän enemmän.. Siitä on jo nyt ihan parin päivän sisällä tullut semmonen tapa, että mieli tekis vaan venytellä koko ajan. Oon monesti myös haaveillu joogaamisesta, ja senkin oon alottanu ja huh se on yllättävän vaikeeta! Mutta parasta, nii ihanaa ja rauhoittavaa. Ja joka päivä pystyn myös seisomaan käsilläni vähän pitempään kuin edellisenä päivänä. 

Happy days. Nauttikaa <3
Love, Heidi

2 kommenttia:

  1. mulla on sellanen hupsu tapa miettiä illalla sängyssä ja sitten heti ensimmäiseksi aamulla, että mikä tulevassa/kyseisessä päivässä on sellaista minkä takia kannattaa nousta sängystä ylös. ja siis se voi oikeasti olla ihan jokin pieninkin asia, sillä ei oo mitään väliä. kunhan nousen sieltä sängystä. (tänään se oli esim. se et katoin supernaturalin uusimman jakson, huikeeta. :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha, just ihana tapa! :-D ja toimivaksi olen minäki sen todennu. kirjotetaan kans kaverin kanssa ylös joka päivä aina yks positiivisuus, niin ne on monesti jotain yhtä hyviä ku tuo sun, esim. irtokarkkipussi, just jonku sarjan uus jakso tai vaikka puhelinsoitto :-D

      Poista