keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Hello April

Okei siis mun pitäis olla ja nopiaa tuhisemassa peiton alla, koska huomisen ainoa luentoni on ihanasta kahdeksalta, ja äiti pakottaa lähtemään kaiken lisäksi vielä tosi aikasin. Ughh. Mutta väsymys olkoon sitten aamun ongelma!

Tänään näytin tältä...


Eilen söin välipalaksi.. On surullista olla perheen ainoa, joka pitää mämmistä, koska silloin sitä ei ikinä osteta. Nytki piti ostaa ihan oma purkki, lol. (Mua niin naurattaa mämmi. Ensinnäkin se näyttää niinku tolta ja sen nimi on mämmi.. :-D kuka sen on oikeen keksiny kaikessa kauneudessaan?) 


Ja sitten vielä toissapäivältä eli mahtavalta maanantailta tällainen kuva. Oli melko järkytys herätä vaakatasossa satavaan lumivesimössöön.


Mutta nyt tähän päivään!
Huhtikuu. Tästä vuodesta on eletty jo 1/4. En pysty uskomaan. Aika valuu sormien välistä kuin hiekka. Ei haittaa. Onneks huhtikuu on täynnä ihania juttuja, ja melkeen joka viikonloppu on jotain erilaista piristämässä elämää.
 En malta odottaa jo perjantaina, kun päästään lähtemään pikku roadtripille poikakaverin kans, ensin mummolakierros ja sitten muutamaksi päiväksi rentoutumaan vuokrattuun mökkiin ja samalla vähän juhlimaan Antin synttäreitä. Hih niin ihana ja rauhallinen pääsiäinen tiedossa. Huhtikuu pitää sisällään niin paljon kivaa, että vähän melkein jo pelottaa missä välissä luen ja teen kaikki oikeat asiat.

Mutta kyllä mie ne teen.
 Tsemppiä viimeiseen puristukseen ennen pääsiäistä! Nauttikaa, pus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti