tiistai 7. huhtikuuta 2015

Ihanista ihanin pääsiäinen

Ei vitsi. Oli ehkä maailman rentouttavin, ihanin, onnellisin ja rauhallisin pääsiäinen ikinä. Vaikka reissattiinkin poikaystävän kanssa vähän eri paikkojen välillä, niin se ei kyllä haitannut, vaan ihan päinvastoin. Neljän päivän loma tuntui viikon mittaiselta, kun ehdittiin tehdä niin paljon kaikkea ja silti ottaa rauhallisesti. One extremely happy girl over here. 


Parasta oli lomaseura. Ensin käytiin kahdessa paikkaa poikaystävän sukua tervehtimässä ja yökyläilemässä ja lopuksi mentiin superiin mökkiin, joka oltiin vuokrattu yhdessä meidän perheen ja serkkujen perheen kanssa. Lisäksi saatiin vielä mukaan mummo ja toinen ukkikin. Niin ihanaa. Viimeksi varmaan pikkulapsina ollaan vietetty yhdessä serkkujen kanssa mökkipääsiäistä, niin vähänkö me nyt nautittiin toistemme seurasta!

Syötiin ihan sairaan hyvin kaikkea ihanaa jota ensin yhdessä valmistettiin, hiihdettiin kympin lenkkejä sekä serkkujen että poikaystävän kans (woo sain sen mukaan!), leivottiin kakkua, juostiin, savusaunottiin ja uiskenneltiin paljussa yöhön asti, otettiin aurinkoa, luettiin, soiteltiin kitaraa ja nautittiin vaan täysillä lomasta. Oon niin kiitollinen kun mua on siunattu niin ihanilla serkuilla, isovanhemmilla, perheellä, poikaystävällä ja sen suvulla.

Oli ehkä vähän liiankin kivaa, kun taas tuntuu vähän vaikealta jatkaa arkea. Mutta oli kyllä niin sen arvoista. Ihanaa uutta viikkoa kaikille, onneks tämäkin on vain tällainen neljän päivän puristus ja sitten taas viikonloppu! <3

2 kommenttia:

  1. Olihan meillä ihana ja rentouttava loma..pitkästä aikaa tällä porukalla!Nyt jaksaa taas arkea vaihteeksi hymyssä suin;)Meijän pitää nähdä kyllä useamminkin:) Juulia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä!! :-) ja niin kyllä pitää nähä, jee!

      Poista