perjantai 10. huhtikuuta 2015

LATELY

Lately, I have been...

watching Castlea, Pretty Little Liarsia ja Suitsia. Ikuiset lempparit ne, mutta nuo taitaa olla kaikki tauolla lukuun ottamatta Castlea. Paitsi sekin kohta loppuu varmaan ihan lopullisesti, voi itkujen itku! Sen avulla oon selvinny vaikka mistä, tuijotellu sitä vaan aina yksin sängyssäni ja seurannu tuota täydellistä rakkaustarinaa. Katsoin pääsiäisenä telkkarista myös Mentalistia yhden jakson, ja gaahhh haluan taas alkaa katsomaan sitä! Oon vaan jossakin nelostuottarissa menossa, ja en jaksais oottaa että pääsen nykyhetken tasalle siinä, niin siks en oo jaksanu alkaa kattomaan :-D Perus ongelmat. Kaikenlaiset poliisisarjat on kyllä mun lemppareita<3

using kalenteria päiväkirjana. Liian vähän tulee kirjoitettua nykysellään taas päiväkirjaan, mutta onneksi mulla on tapa kirjoittaa joka päivästä yksi positiivinen asia kalenteriin. Niitä on ihana lukea myöhemmin.

reading Outolintutrilogian viimeistä kirjaa. Vihdoin. En halunnut alkaa lukemaan sitä, koska tiesin mikä itkettävä juttu siinä tulee tapahtumaan enkä halunnut sen tapahtuvan. Siksi lykkäsin lukemista puolella vuodella, mutta voi kun se olikin hyvä!! Tykkään vähän tuollaisista teinikirjoista :-D En jaksa ajatella ite, enkä lukea liian surullisia ja psykoja juttuja. Mutta lukeminen on niin ihanaa, että sitä pitäisi harrastaa kyllä enemmänkin. Se on paras fiilis kun ei voi vaan laskea kirjaa kädestä vaan on pakko ahmia koko kirja kerralla loppuun.

eating saksanpähkinöitä, appelsiiniä ja keksejä. Musta on tullu keksihirmu! Mietiskelinkin äitille tuossa ääneen, että pitäisköhän alkaa keksilakkoon. Kun ei oo mitään muuta millä herkutella, niin vetäsen sitte jonku keksipaketin nii hahah tosi hyvä :-D  

wearing uutta lempimekkoa. En kestä kuin ihana se on! Oon haaveillukin tuollaisesta arkimekosta, ja nyt kun sen löysin niin en muuta enää pidäkkään. Se sopii niin kivasti sukkahousujen ja farkkujenkin kanssa! Ja tilanteeseen kuin tilanteeseen. Muutenkin mekot on niin ihania, miks mulla ei oo niitä enemmän?

thinking tulevaisuutta. As always, haha. Miksi pitää aina odottaa jotakin niin kovasti? Miksi se hetkessä eläminen on niin vaikeaa? No ainakin nyt siksi. että en malta oottaa, että armeija on ohi. Lisäksi en malta oottaa, että pääsen syksyllä ihanaan kämppään. Ja kesä ois myös kiva.

Ihanaa viikonloppua!
Love, Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti