keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Puhelinkammo

Mää en oikeasti käsitä. Miten puhelimella soittaminen vieraalle ihmiselle voi olla niin tajuttoman pelottavaa?? Nyt äskön, kun mun piti hoitaa yksi puhelu, niin ihan valehtelematta istuin tunnin tässä tuolilla ja mietin vain mitä tuossa puhelussa tuun sanomaan. Koko ajan lykkäsin soittamista viidellä minuutilla, minuutilla, tai "soitan sitten kuin minuutti vaihtuu". Oikeastihan aijoin soittaa jo aamulla kahdeksalta, mutta päädyin soittamaan 14:03. Tää ei ihan oikeasti oo hauskaa. Aikuistunko ikinä, eihän ne tyypit siellä toisessa päässä pysty purasemaan.


Meen aina kun pystyn niin paikan päälle hoitamaan asioita mieluummin kuin soitan. Nyt oon pikkuhiljaa oppinut jo soittamaan kampaajalle ja lääkäriin ilman suurempia pelkotiloja, mutta tällaisissa tilanteissa, kun ei yhtään tiedä millainen ihminen siellä on piikittelemässä niin soittaminen on vaan ihan ylitsepääsemätöntä. Nytkin jouduin lupaamaan itselleni vaikka mitä palkintoja, jotka saan kun oon soittanu. Yks jakso kivaa sarjaa tässä lukemisen lomassa ja kahvia. Ne oon vähintääkin ansainnut! :-D

Ja yks pelottava asia kans mikä liittyy puheluihin on se, kun mulle soittaa joku tuntematon numero. Sitten vaan tuijotan sitä puhelinta ihan stressissä ja annan sen soida niin kauan kuin se loppuu. Kuulostaa niin naurettavalta, ja kun luin jonku tuommosen jutun tumblurista niin nauroin ja ajattelin, että tuo on jo aika liioittelua. Sen jälkeen oon ollut itse tuossa tilanteessa kahdesti. Ja kyseessä on siis oikeasti ollut tuntematon numero, ei vain numero jota en tunne. SILTI. Oonko outo? Haluaisin olla sellainen rento pälättäjä, mutta se on varmaan liian paljon vaadittu.

Love, Heidi

2 kommenttia:

  1. Samaistun TÄYSIN. Olen täysin onneton puhelimessa puhumisessa ja jännitän määrättömästi virallisten puheluiden tekemistä. Ylheensä, ko puhelu alkaa, niin jännitys laukeaa ja sitte taas mietin, että eihän se nyt niin paha ollu, mutta seuraavalla kerralla se on aina yhtä vaikeaa :-D En myöskään siedä sitä, että kukhaan kuulee, ko soitan puheluita :-D Enkä todellakaan uskalla vastata tuntemattomiin numeroihin tai uskallan vasta valtavan tsemppaamisen jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NONII! Ne on jotain yli-ihmisiä, jotka pystyy iha lonkalta soittamaan ja vastaamaan :D

      Poista