torstai 7. toukokuuta 2015

Elossa


Mää en oikein muista miks tän blogin nimi on Elossa. Tää vain heti oli, sen vain päätin laittaa. Ehkä tunsin olevani jotenkin elossa, kun sattui niin paljon. Tänään tuntuu taas, että oon niin elossa, mutta erillä tavalla. Hyvällä tavalla. Tai en vain minä vaan vaan luonto kans. Se nyt heräilee ja minä heräilen sen kanssa! Miten kaikki voi yhtä aikaa näyttää, tuoksua ja kuulostaa niin ihanalta. Varsinkin sateen jälkeen. Aaaah niin uskomatonta.


Olin ihan myyty. Tiiättekö ku jostaki on vaan ihan fiilareissa? Äskön olin. Olin kuin yksi vaelteleva sydänsilmähymiö joen varrella. Joskus mietin, että voi kunpa sais olla noin mielissään jostain työstä tai opiskelusta. Kerta kaikkiaan vaan niin onnessaan, sillonhan elämä ois yhtä tanssia.


Tosi kivoja varmasti nää mun luontopurkautumiset aina. Ja luontokuvat. No, munsta ainakin! Mulle on muuten tullut taas sellanen blogi-innostus. Tämä blogi tuntuu ehkä vähän väliaikaiselta ja keskeneräiseltä, kuten kaikki muukin tällä hetkellä elämässä. Olis niin paljon ideoita ja ajatuksia. Ehkä joskus, ehkä pian.

Huomenna on perjantai<3
Love, Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti