tiistai 26. toukokuuta 2015

Tiistain höpötyksiä


Tämä kevätsää. Ei ole paljon positiivista sanottavaa siitä. Täällä Oulun korkeudellakin on ollut niin kylmä lukuun ottamatta muutamaa aurinkoista päivää, jolloin silloinkaan ei ole tarennut ilman takkia. Parempia lämpötiloja odotellessa, eiköhän ne sieltä pian tule! Ehdin kuitenkin ikuistaa tämän ilta-auringon lenkkipolun varrella.


1. Eihän tämä tunnu enää missään sanoa heippoja kun tietää että alle kuukausi jäljellä! Tällä hetkellä tarkemmin sanottuna tj23, ohhh myyyy. // 2. Kuka tietää mikä se lauantain myrsky oli oikein olevinaan?! Jotain ihan hirveää, lähdettiin ajamaan siskon kanssa Kalajoelle niin kuuttakymppiä piti motarilla ajaa koska näkyvyys oli niin huono! // 3. Minäkin vilukissa tarkenin yhtenä päivänä jo ilman sukkia! // 4. Pikkusiskon synttäreitä juhlimassa! (Poikaystävän pikkusiskoahan saa sanoa omaksi pikkusiskoksi?) Nammmm mitä kakkuja siellä olikaan.


Ei postausta ilman ruokakuvia, right? Meen ihan sekaisin mansikoista. Heh. Minut voi bongata lusikasta.


Oon valittanu äitille ja isälle kuin meidän perheessä on niin huono pyörätilanne. Seuraavanä päivänä äiti laitto viestiä, että voitin keltaisen jopon!! Jee!! :-D

Love, Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti