tiistai 16. kesäkuuta 2015

Hattupää tättärää

Goood morning!! Minä jäääääääädyn. (Ei kukaan venytä enää haha, Mari muistatko :-D) Tää ei oikeasti enää edes naurata tämä säätila, harkitsen vakavasti muuttamista Saudi-Arabiaan, jossa oli Forecan mukaan maailman lämpimimpiä celsiusasteita..

Eilen satoi paljon vettä. Paljon. Käytiin Jutan kanssa katsomassa muutamaa asuntoa, jonka jälkeen kirjaimellisesti juostiin sadetta pakoon kahvilaan. On siinä vain jotain niin mukavaa hörppiä lämmintä kahvia ja katsella kun ulkona myrskyää. Tänään juuri nyt istuskelen tässä keittiön pöydän ääressä ja mietin haastattelukysymyksiä, että osaan tunnin päästä haastatella yhtä tyyppiä ja kirjoittaa siitä sitten jutun. Hah, kivaa leikkiä toimittajaa ja tehdä "oman alan töitä" :-DTänään on myös jäljellä enää yksi päivä, ja sitten intti loppuu. Päivän teemalaulu on kuulemma One Directionin One Thing haha. (Sanoin eilen puhelimessa Marille, että ärsyttää kun koko ajan kerron joka paikassa montako päivää vielä jäljellä, mutta en voi itselleni mitään ku that's pretty much my life just nyt :-D joten anteeksi.)

Minä toivotan teille ihanaa päivää, ja te voisitte vastalahjaksi vaikka toivottaa mulle tsemppiä ja pitää peukkuja että haastattelu menee hyvin :-D Kuullaan pian, pus!!

Love, Heidi

2 kommenttia:

  1. Kuinka voisin unohtaaaaaaaa :D Blogisi on ihastuttava! Tsemppiä haastatteluun ♡ Miss you girl.

    VastaaPoista