keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Kesäinen välipala/jälkiruokavinkki!


Tein eilen itselleni välipalaks tämmöistä ihanaa ja helppoa ja äidin mielestä liian terveellistä nektariinikaurapaistosta! Bongasin ohjeen Terveen hyvää -blogista mutta eipä tuossa paljo kummoista reseptiä edes tarvi! Superhelppo homma.

NEKTARIINIKAURAPAISTOS

1 klp baanania (kypsää)
2 dl kaurahiutaleita
1/2 tl jauhettua kardemummaa
1 tl kanelia
1/8 tl suolaa
2 kpl nektariinia

Muussaa banaani soseeksi. Lisää sekaan mausteet ja kaurahiutaleet. Voitele kevyesti rypsiöljyllä pieni piirakkavuoka (halkaisija n. 10-12cm) tai muu uunivuoka. Viipaloi nektariinit vuuan pohjalle ja kippaa kaurahiutaleseos siihen päälle. Paista uunissa 175 asteessa 20-25 minuuttia kunnes pinta on saanut väriä. Nauti maustamattoman/kreikkalaisen jukurtin tai vaniljajäätelön kanssa. (Itse lisäsin päälle vielä mansikoita, nam!)

Tästä annoksesta tuli tätä aika vähän, melkein söin itse tämän kokonaan yhdeltä istumalta, haha! Eli isompaa annosta kehiin monelle herkuttelijalle :-)

Love, Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti