sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

WEEKEND FUN

Oihh, ihanan rentouttava viikonloppu taas takana.

Lauantain suunnitelmat meni heti aamupäivästä uusiksi, kun jouduttiinkin lähtemään Antin kanssa yllätysroadtripille kohti Jyväskylää. Ja joo, meillä ei oikein ollut vaihtoehtoja :-D Yritettiin ottaa tilanne positiiviselta kannalta ja ihan mukavastihan se päivä meni siinä autolla huristellessa ja ranskalaisia mutustellessa, nam! Olipahan ainakin myös ihanaa seuraa.

(Antti laulaa, as usual..!)


Lopulta päästiin ihan hyvissä ajoin kotiin lauantai-iltana, katsottiin kuninkaallisia häitä ja muutama jakso frendejä. Sunnuntai meni pitkälti rennosti samoissa merkeissä: syötiin superhyvin, katottiin frendejä riippumatossa ja nautiskeltiin vihdoinkin suht lämpimästä auringosta, ihanaa! Oli vain niin onnellinen olo.


Ja hei, tänään ekaa kertaa lenkillä mulla ei ollut takkia päällä ja nyt on kuitenkin jo kesäkuun puoliväli!! Ihan hassua. Suunnuntai-illan lenkeistä on muuten tullu mun suosikkeja, musta tuntuu, että silloin kulkee juoksu aina vaan kaikkein parhaiten. Ehkä se johtuu siitä kun viikonloppusin tulee syötyä vähän rennommin kuin viikolla ja kropassa on sitte enemmän hiilihydraatteja niin jaksaa painella menemään.. :-D 


Ihana alottaa huomenna taas ladatuilla akuilla uus viikko, mutta silti mielessä pyörii jo ens torstai, juhannus ja sitä seuraava viikko. Silloin nimittäin tiedossa vihdoin roadtrippi Lofooteille. Ihan parasta! Ihanaa viikkoa.

Love, Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti