torstai 17. syyskuuta 2015

Lately..

..I've been I've been losing sleep, dreaming about the things that we could beeeeeee eee.

Haha. Selvästi olen tosi levoton just nyt, kun pitäis tehdä ahkerasti koulujuttuja mutta taasen kerran en vain pysty alottamaan. Tuttu juttu. Siispä teen pitkästä aikaa postauksen, koska mulla kerrankin on aikaa (not). Viime viikot olen ihmetellyt elämää, kun uudet tuulet on taas syksyn kunniaksi puhallelleet minunkin hiuksissani.


Päällimmäisenä mielessä ja isoin asia viime viikkoina on ollut se, että sain sormuksen sormeen (hih). Aluksi olin ihan hirveän tunnemyrskyn valloissa. Kaikille piti kertoa ja pelotti miten ihmiset asiaan suhtautuu ja jännitti vaan niin paljon, että en meinannut saada henkeä. Onneksi tilanne on vihdoin rauhottunut, ja nyt se tuntuu maailman luonnollisimmalta asialta ja me ollaan onnellisia. Sormus on vain vähän pistänyt vastaan, sillä se on jo toista kerta pienennettävänä. Huomenna saan sen taas vihdoin takaisin<3

Oon myös kotiutunut tänne meidän kolmen tytön kommuuniin (:-D) paremmin kuin hyvin, ja joka ilta vain ihmettelen, miten huiput kämppikset mulla onkaan. Kaikilla on melko kiireistä elämää omissa kouluissaan, ja monesti tullaan vasta kahdeksan maissa illalla kotiin. Yhteiset iltapalahetket on kuitenkin jotain parasta, ja sekin ihmetyttää miten paljon meillä on ihmettelemistä tässä elämässä. Ihanaa, kun ei tarvi olla koko ajan yksin ja on niin huippua juttuseuraa.

Love, Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti