lauantai 16. tammikuuta 2016

2 0 1 6

Nyt kun blogi on taas aloitettu uudella innolla, tuntuu minustakin että haluan pohtia tänne vähän tulevaa. Sitten voin vuoden päästä taas palata tähän postaukseen ja katsoa, miten se vuosi menikään.

Muutama sana vuodesta 2015: merkittävin kasvun vuosi mulle tähän mennessä. Mietin vuoden lopussa sitä Heidiä, joka olin vielä tammikuussa viime vuonna ja en voi uskoa sitä, kuin paljon oon muuttunu. Viime vuosi totisesti oli mulle se "new year, new me" -juttu. Toimin koko vuoden eräässä tiimissä, jossa opin johtamaan itseeni ja muita ja ottamaan vastuuta. Jouduin epämukavuusalueelle pakostakin monta kertaa ja siellähän sitä tunnetusti kasvetaan :-D Lisäksi onnistuin muuttamaan mun elämäntapoja niin paljon parempaan suuntaan, että liikunnasta ja terveellisestä ruokavaliosta ihan oikeasti tuli jokapäiväinen juttu. Ainiin, taisinhan minä mennä kihloihinkin hih.


Ja nyt musta tuntuu siltä, että kun oon saanu  kelkan käännettyä oikeeseen suuntaan, niin viime vuosi oli vasta alkusoittoa. Tästä vuodesta on tulossa I H A N I N, ainakin suunnitelmien perusteella! Tiedossa on tähän mennessä muun muassa kaksi ulkomaanreissua ja ihanat häät kesän loppupuolella, ja en malta pysyä housuissani jos edes mietin mitään noista. Ja vaikka noin ihania asioita onkin tiedossa, musta tuntuu, että nyt jos koskaan osaan elää oikeasti tässä hetkessä ja päivä kerrallaan. Tulevaisuutta toki tullaan miettimään melkein päivittäin häiden merkeissä, mutta just nyt on vaan hyvä olla. Kyllä mää tiiän, että ne kivat jutut tulee eteen ajallaan, ei mulla oo sinne mikään kiire vielä. Koulussa ja supa mega vaikeissa kursseissa riittää mulle haastetta tälle keväälle, mutta oon luottavaisin mielin, koska selvisin syksystäkin. Tärkeintä on vaan löytää arjesta ne pienet jutut, josta nauttii, ja oon onneks mielestäni syksyn aikana oppinu sen taidon tosi hyvin 


Suurempia lupauksia mulla ei tälle vuodelle ole, mutta ajattelin opetella tanssimaan. Se on kiinnostanu mua niin kauan, ja musta on aina tuntunu, että saattaisin olla hyväkin siinä :-D Tänä vuonna olen siis päättänyt oppia sitä niin paljon kuin ehdin (yhdelle kurssille oon ilmoittautunut jo!). Toinen lupaus on käydä Tallinnassa. Yliopistollakin mun viron kielen opiskelu sujuu niin hyvin, että musta alkaa olla jo vähän noloa, etten ole käyny Tallinnassa ikinä. Yks tavoite vois olla myös hyväksi vaimoksi opettelu, ja alkaa laittamaan vähän enemmän uusia ruokia. Siitä onneksi innostuin jo viime vuonna, niin tästä on hyvä jatkaa.

Nyt jatkan kuitenkin unille, sillä aamulla meillä on tyttösten kanssa yhteinen brunssi, aahh. Hyviä öitä!

-Heidi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti