sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Täydellinen sunnuntai


Lämpötila vähän yllätti aamulla, mutta ei kai siinä. Tumput ja töppöset jalkaan ja menoksi, suuntana Marin koti. Minun repussa matkasi mukana banaanimuffinsseja, ja Jutan repussa tuoreita sämpylöitä. Jatta toi ihanaa itse tehtyä granolaa ja Johanna täääydellistä toffeefudgea, vai mitähän se oli. Perille päästessä näytin lähinnä joulupukilta, mutta onneksi päästiin sisälle lämpimään aamukahville ja pienelle brunssille. Ihan täydellinen aamu.


Päivällä piipahdin sählypeliä katsomassa, josta sitten Antin kanssa tultiin meille kotikotiin syömään. Mää niin tykkään olla kotona, oon aina ollu niin kotihiiri. Mutta vielä ihanampaa siellä on Antin kanssa. Syötiin karkkia ja katottiin Frendejä. Parasta. Nyt oon takas kämpällä ja voisin vetää vielä pienen venyttelysession ennen nukkumaanmenoa. Oon yrittäny nykyisin rauhoittaa illat sillä lailla kunnolla, eli ei ruudun (tietokoneen tai kännykän) tuijottelua enää ennen nukkumaan menoa. Mieluumminkin jotain rauhallista, kuten vaikka lukemista, värittämistä ja venyttelyä.. Hyvää yötä siis ja ihanaa uutta viikkoa! Pus. 

-Heidi-

2 kommenttia:

  1. Tosi ihana tuo ensimmäinen kuva! :-) Täytyy itsekin koittaa ryhdistäytyä iltojen rauhoittamisessa, unikin on varmasti tasaisempaa jos ei viimeisenä illalla tuijota ruutua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti!! :> ja todellaki kannattaa! Siis mulla ainaki on ihan huomattava ero esim. unen saamisessa ja unen laadussakin jos en tuijota ruutua viimesimpänä ennen nukkumaan menoa!

      Poista