maanantai 1. helmikuuta 2016

First of February


Maanantai. Mulla oli tarkoitus alottaa uus viikko ja uus kuukausi täysillä ja energisesti, mutta nyt mua yritetään nujertaa sängyn pohjalle. Nuha on puskenu päälle ja yritän taistella kaikin mahdollisin keinoin tän orastavan (what?..) flunssan kans, toivottavasti tää nyt loppuis lyhyeen. Tälläkin hetkellä siemailen yrttiteetä kahvin sijasta, ja tulin hyppytuntien ajaksi kotiin levähtämään. Saapa nähdä selviydynkö sitten takaisin iltaluennolle ollenkaan.

Viikonloppu oli ihana ja sain aikaseksi paljon kivoja asioita! Kävin mm. teatterissa kattomassa balettia, jumpalla, kahvilla, shoppailemassa pari pakollista juttua, kotikotona syömässä ja vielä sunnuntai-iltana kaverilla kylässä. Muuten oli aivan ihanaa, mutta pitäis mun kyllä muistaa tehä koulujuttujakin jossain välissä.. :-D Mulla olis myös kauheasti juttuja, mistä haluaisin kirjoittaa tänne, mutta sitten kun alan kirjoittamaan niin yhtäkkiä ei tuukkaan mitään järkevää tekstiä, niinkuin vaikka nyt. Mutta tämä nyt olikin vain tällainen hei olen edelleen elossa -postaus.

Palaillaan toivottavasti pian kunhan koulultani ehdin! Pus, ihanaa helmikuuta. 
-Heidi-

3 kommenttia:

  1. On pitäny kommentoida tästä instaas joskus, muttta voisit niin helposti olla joku instafame, koska sulla on aina aivan ihania kuvia D: <3

    VastaaPoista
  2. HAHA ihanat tytöt, tulipa hyvä mieli kommenteistanne :-D <3

    VastaaPoista