torstai 10. maaliskuuta 2016

23


Ikuinen synttäreistäinnostuja over here! Synttäripäivä paras päivä nimittäin. Mutta miks synttäreistä ei sais olla niin innoissaain, onko se muka niin hirveän noloa. Siskot nauro, että Heidi kakskytkolme vee, just joo. Mietin myös, että ehkä rakkauden kieleni on sittenkin lahjat vaikka hyvin kauan olen väittänyt muuta, haha. Minusta parasta on, että vaikka on aikuinen, niin osaa silti innostua kuin lapsi. Siinä mää oon tosi hyvä.

Oli ihana päivä! Aamulla kävin hakemassa Antin tänne kotikotiin ja syötiin ihan niin hyvää aamupalaa, mitä siskot oli meille tehny: puuroa, munakasta, suklaata, hedelmiä, kakkua... Jee!! Hyvä päivä alkaa nimittäin hyvällä ruualla. Käytiin Antin kanssa kaupungilla ja ostettiin vain kivoja juttuja, koska niin kuuluu tehdä kivana päivänä. Syötiin kaupungilla namit salaatit ja käytiin hakemassa kakkua mukaan kahvilasta vielä, ettei maha vaan sattuis olemaan tyhjä töihin lähtiessä. Onneksi ei ärsyttänyt olla edes töissä synttäreinä, koska oli niin hyvä mieli koko aamupäivästä. 

Tykkään mun ihmisistä ympärilläni. Ihanaa viettää synttäripäivä ja tuleva ikävuosi näitten seurassa. Tästä vuodesta tulee k r e i s i, jotain naimisiinmenoja ja semmosta. 23 on niin hyvä, ehkä paras.

-Heidi-

2 kommenttia:

  1. TODELLAKIN saa innostua synttäreistä vielä koko loppuelämän ajan! Rakastan sinun aitoa iloa ja intoa tätäki ihanaa juhlaa kohthaan. Katoitko eilen uutisia? Siellä oli viiminen uutinen 100 vuotta täyttäneestä sotaveteraanista, joka halus viettää synttäriyönsä puolijoukkueteltassa ja sitte lähti komppaniakavereitten kanssa savusauhnaan :') Hellyynnyin niin kovin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nonii!! Mää ainaki aion olla innoissani joka vuosi elämän loppuun asti. Ja AWW hei, en nähny, mutta kuulostaa symppikseltä papparaiselta! <3

      Poista