keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Falling petals and morning coffee

IMG_7422

IMG_7424

Herätys oli puoli kahdeksalta tänä aamuna, ja heräsin kolme tuntia myöhemmin. Tällaisina aamuina kiroan nuo ikkunani pimennysverhot, kun aamuaurinko ei pääse paistamaan sisään ja luulen, että on ikuisesti yö. Onneksi mulla on vapaapäivä aka tenttiinlukemispäivä, joten ehkä olikin ihan hyvä nukkua pois univelat, joita tässä parin yön aikana on jotenkin hassusti kertynyt.

Onneksi olin tehnyt eilen illalla jo valmiiksi tuorepuuron jääkaappiin, joten pääsin nopeasti elämän syrjään taas kiinni. Oon nimittäin innostunu tuorepuuroista, nam! Talvella tarvin yleensä aina lämpimän puuron masuuni, mutta nyt kesän lähestyessä kylmä puuro onkin jo ihan jees. Tänä aamuna puurossa oli chia-siemeniä, raejuustoa, kauramaitoa, vähän soijajukurttia, mustikoita ja kaurahiutaleita eli melkein vähän kaikkea. Just how I like it!

Hiihtolomalla kävin melkein joka päivä ostamassa jonkun uuden meikin ja jäin vähän meikkikoukkuun tai oikeestaan huulipunakoukkuun, haha :-D Mua ei kiinnosta laittaa meikkeihin yleensä hirveesti rahaa, ja mun mielestä on vähän turha käyttää monta kymppiä enemmän johonkin merkkituotteeseen kun vastaavia melkein yhtä hyviä löytyy jostain marketin hyllyltä. Mun oli pakko ostaa myös vanhojen hyvien aikojen kunniaksi mattemousse, koska se oli niin paljo alessa, mutta oikeesti se on niin hyvä keksintö! Oon jo tässä muutaman viikon tuskaillu  mun edellisen meikkivoiteen kanssa kun tuntu että se oli niin paksua mössöä siinä iholla, mutta tuo mattemousse on niin ihanan kevyttä, tuntuu paljon freshimmältä olo. Okei, mutta tarpeeks höpöttelyjä jo tälle aamulle, nyt mun täytyy äkkiä palata tenttiinlukemisen pariin! Pusipus!

-Heidi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti