sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Marry someone who..


"Marry someone who lets you have a bite of their brownie, even when you said you weren't hungry. Marry someone who laughs at the same things you do. Marry someone who kisses your nose on a cold day. Marry someone who you can watch Disney films with. Marry someone who is proud of you whether you earn 5€ a week or 5000€ a week. Marry someone who you can tell everything to. Marry someone who isn't afraid or embarrassed to hold your hand in public. Marry someone who lets you take over when decorating a cake. Marry someone who you can spend a day in Ikea with without feeling stressed. Marry someone who wraps you up inside their coat in the winter. Marry someone who accepts your fears and phobias. Marry someone who gives you butterflies every time you hear their key in the door. Marry someone who you don't always have to shave your legs for. Marry someone who accepts you all day every day, even when you don't look or feel your best. Marry someone who puts three sugars in your tea, despite telling them "just the two". Marry someone who doesn't judge you when you eat your body weight in cookies. Marry someone you doesn't make you want to check your phone, because you know they will reply. Marry someone who waits with you to get on the train. Marry someone who understands that you need to be alone sometimes. Marry someone who gets on well with your parents and isn't uptight about family events. Marry someone who calms you down when you get mad about stupid stuff, and never tells you it's only "stupid stuff". Marry someone who makes you want to be a better person. Marry someone who makes you laugh. Marry someone who you love. Marry your soulmate, your lover, your best friend."


Okei, edellisestä luettelosta meidän tapauksessa voisin yliviivata ton Disney-leffajutun, oon nähny ehkä muutaman (en edes Leijonakuningasta, don't kill me yhyy) eikä niitäkään oo taidettu katsoa yhdessä. Teessäkään en käytä sokeria, yök, mutta muuten tuo lista on kyllä aika osuva. Voisin myös lisätä sinne semmosen, että marry someone joka antaa sun syödä sen irtokarkkipussista silloin kun oot jo tuhonnu oman karkkipussin alta aikayksikön.

Mutta niin, vähän hääajatuksia! Skipatkaa suosiolla jos ei kiinnosta mutta tiiän että kiinnostaa kuitenki hähä. Meidän häihin on enää vajaa viisi kuukautta ja sitä on aika tosi vaikee ymmärtää. Mulla on ollut yllättävän rauhallinen olo kaikesta, häiden suunnittelusta ja naimisiinmenosta, sen jälkeen kun syksyllä saatiin paikka ja kirkko varattua. Ja rauhallinen olo on kyllä vieläkin. Välillä tulee semmosia tajuamisen hetkiä ja silloin välillä vähän pelottaa ja jännittää, mutta välillä oon niin innoissaan, etten malttais odottaa. Näitä tajuamisen hetkiä on tapahtunut muun muassa silloin, kun meidän ystävä lupautui olemaan Antin bestman, tai kun siskon mekko häihin tipahti postilaatikkoon, tai kun mun ihana taitava graafikkoystävä lähetti luonnoksia kutsukorteista. Iiks, ne oikeasti lähestyy. Silti vähän ihmetyttää, kuinka rennosti oon ottanu ja välillä pelottaa, että oonkohan ottanu liiankin rennosti. Mutta jotenkin tuntuu vaan siltä, että asiat edistyy hyvin ihan omalla painollaan, eikä niistä ole tarvinnut juuri stressata. Pahin on tietysti vielä edessä, joten saa nähdä ehtiikö minustakin kuoriutua vielä jonkinlainen bridezilla siihen mennessä.. :-D

-Heidi-


5 kommenttia:

 1. Mie en kestä. <3 Voisin kirjottaa tähän vaikka kuinka paljon omia ajatuksiani, kuinka onnellinen olen teiän puolesta ja kuinka piän hyvänä tätä kaikkea. Mutta sanonpa vain, että tämä postaus sai lämpimän olon sisälle ja hymyn huulille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww sinua!! Voitko tulla käymään täällä päin että voisin antaa halin..

   Poista
 2. Ikinä ei voi ottaa liian rennosti! Mutta kyllä vähän saa myös stressata, kunhan ei stressaa liikaa. Voi, häiden suunnittelu on niin kivaa, nauti nyt tästä ajasta! 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :-D Mutta niin onki!! Kaikkien juhlien suunnittelu on oikeasti kivaa. Pitää kyllä yrittää muistaa nauttia tässä hälinän keskellä!

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista