torstai 31. maaliskuuta 2016

Pikkutytöt


Eksyin taas (vaihteeksi) katselemaan mun ja Marin yhteisen blogin vanhoja kuvia, ja voi että sitä nostalgiaa! Aina otettiin vaikka jos minkälaisia kuvia ja pidettiin photoshootteja ja juostiin paljain varpain Muonion metiköissä ihme pussilakanoita perässä raahaten :-D Mahtavaa mielikuvitusta oikeesti, on kyllä ikävä huolettomia aikoja. Onneksi nuista vuosista on näitä miljoonia ihania kuvia tallella.

Meillä oli tänään taas Marin kanssa pitkästä aikaa hetki lattialla elämästä jutellen. Kaakaon ja karjalanpiirakoiden sijasta syötiinkin jäätelöä kahtia halkaistusta jätskipurkista ja juotiin suklaakahvia. Arjen iloja, sillä stressi ja kouluangsti meinaa välillä ottaa tästä ihmisestä vallan. Mieli olis tehny ennemmin hautautua peiton alle ja kattoo Netflixiä, joten täytyi tehdä päinvastoin ja soittaa ystävä hätiin :-D Häistäkin on paljon kivempi yhdessä friikkailla, hih. Ihan samoja pikkutyttöjä sitä kyllä sisimmiltä vieläkin ollaan, vaikka olo alkaa tuntua pikkuhiljaa vähän liian aikuiselta.

-Heidi-

2 kommenttia:

  1. Niin tuttua! Meille tulee Iidan ja Jaanan kans tänä keväänä 10 vuotta tutustumisesta... Viime päivinä just ollu kauheen nostalgista miten kauheesti elämä on muuttunu siinä ajassa ja yhessä koettu. :,)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nonii vähä aika menee äkkiä!! Liian äkkiä.. mutta onneks on tommosia ystäviä, joitten kaa voi muistella kaikkee :-D

      Poista