torstai 7. huhtikuuta 2016

Huomenta

Istutaanpas kahvikupposen äärelle ja jutellaan vähän.


Mitä sulle kuuluu? 

Mulle kuuluu päänsärkyä, ensin huonosti nukuttuja öitä, sitten perään muutama kellon ympäri nukuttu. Mietin tässä, että voikohan mussa olla joku vikana, kun oon tän väsymyksen kanssa joutunu tappelemaan, mutta eihän sitä kannata mennä asioiden edelle. Kaikki varmaan johtuu vaan siitä, että maaliskuussa oli niin paljon töitä ja muuuta härdelliä, ja nyt kun on tilaisuus ottaa hiukan rennommin niin otan sitte kunnolla takas ne huonosti nukutut yöt. Monessa blogissa on muuten ollu yöunien merkityksestä postauksia ja oon myös tajunnu sen, että mää tarvisin oikeesti sen yheksän tuntia yössä unta, että jaksan paahtaa normaalilla vauhdilla eteenpäin. Vähintään kahdeksan, mielellään yhdeksän, mehän ollaan erilaisia. Ja tämä päänsärky on varmasti sitä, kun nukuin niin paljon viime yönä. Hieman pöllämystynyt (?) olo kieltämättä.

Enää pitäisi jaksaa kolme viikkoa kouluhommia ja muutama työvuoro, ja sitten päästään etelän lämpöön levähtämään. Reissun jälkeen on enää yks tentti ja sitten pitäis olla kevätlukukausi taputeltuna nätisti pakettiin ja sais taas iloita kesästä. Mulla on niin ikävä kesää. Nää harmaat ilmatkin tällä viikolla on vaikuttanu hieman tähän mielialaan.

Meillä oli tyttöjen kanssa hääsuunnittelupalaveri pitkästä aikaa, onneksi saatiin aikaseksi! Alko tuntua jo liian todelliselta kaikki, kun mietittiin hieman tarkemmin hääpäivän kulkua ja annoin tytöille ohjeita, että miten haluan niiden järkkäävän ohjelman ja muuta. Meinas tulla itku taas kerran. Meidän hääkutsut taitaa olla kans painoa myöten valmiit, ja oon niin onnellinen niistä! Ihanaa päästä tekemään jotain konkreettista vihdoin eli lähettämään ne :-D Mun ihana kaveri teki ne kutsut meille, ja tajusin, että vaikka häiden visio on pikkuhiljaa rakentunu tässä matkan varrella, niin kaikki palaset loksahtaa ihan täydellisesti paikoilleen. Yhtäkkiä kutsut on ihan samaa tyyliä mun mekon ja muiden suunnitelmien kanssa ja päinvastoin. 

Ihmiset on oikeesti elämän suola. Mulla on ikävä mun kaikkia kavereita eilisen sisällämöllöttelypäivän jälkeen. Istuin melkeen koko päivän sisällä, välillä tekemässä koulujuttuja (murrelitteraattitehtävät on niin kivoja!! oikeesti) ja välillä vaan muuten tuijottamassa tietokoneen ruutua. Halusin ulos, mutta sade piiskas ikkunaan, joten lenkki täytyi siirtää johonkin toiseen päivään. Antti kävi nopeasti syömässä ennen valmennuskurssiansa ja se oli päivän ainoa piristys. Onneksi tänään nähdään taas Iiriksen ja Marin kanssa, vaikkakin sitten suunnittelujuttujen parissa mutta silti<3

Huh, olipas siinä tajunnanvirtaa. Antaa olla ja jäädä tuohon sellaisenaan, teki hyvää saada asioita kirjoitettua ylös. Jos tekin haluatte saada jotain pois mielestänne niin feel free, kertokaa mulle tai jollekin muulle :-) Ihanaa päivää.

-Heidi-

4 kommenttia:

 1. Ihan kivaa, kiitos kysymästä! Aikamoisesti voisin samaistua tuohon harmauden tuomaan alakuloon. Tänään jotenki konkretisoitui se auringon voima, kun oli ihan harmaata ja jostaki raosta aurinko tuliko hetkeksi esiin ja mun suupielet nousi sitä mukaan ja laski sitä mukaan, ku aurinko taas katos! Onneks sää oot yks aurinko kanssa, niin suupielet nousee taas illalla ylös :)

  Kolme viikkoa enää koulua pliis mitäääää. Iloisin uutinen pitkään aikaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No totta turiset ystäväni! Aurinko on ystävä, pilvet ei. Loma loma loma tule jo!

   Poista
 2. Mulle kuuluu hyvää! Töitä on jäljellä kaks viikkoa ja yks päivä ja sen jälkheen tämä nainen on niin lomalla. Ihanaa. Päässäriluku etenee, hithaasti, mutta etenee ja pian otan itteäni siitä kuuluisasta niskasta kiinni ja alotan suunnitellun tehospurtin. Ja usko tai älä, olen saanu terveellisemmän ja aktiivisemman elämän syrjästä kiinni!! Olen niin innoissani, että hehkutan tätä kaikille (myös siksi, että jos jaan tästä tarpheeksi monelle, niin on paine jatkaa samalla linjalla :-D), siis minä, Aino-laiskimus käyn aktiivisesti uimassa! Ja lenkillä! Ja treenaan selkää! Kaikkea sitä. Olet yksi inspiraationi tähän, joten kiitos sulle! <3

  <3 Olipa ihana lukea sinun kuulumisia. Minne etehlään oletta menossa? Varhmaan tämä jossain vaiheessa on sanottu, mutta olen tapani mukhaan missannu sen. Vai eikö oliko tämä nyt se salaisuus-kohde? Jos on, niin hih, jännää! Voi häät! En osaa ees sanoja muodostaa, ko ilahduttaa se ajatus niin paljon! Teille tulee upeat häät. Mulla on ikävä sinua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa nii hyvältä!! Ah loma, siellä se jossain tulevaisuudessa kirkkaana siintää. Jeeeh super duper sinä voimanainen! <3 Ja todellaki pitää hehkuttaa mahollisimman monelle haha. Niin tein minäki aikoinaan, mutta kukaan ei oikein ymmärtäny, joten jos sulla on näitä samaisia ongelmia nii come to me :-D Eihän sitä kaikkee voi pitää sisällään kun siellä herää semmosia ylpeyden tunteita itestään! Parasta, minäki oon sinusta ylpeä! <3

   Ja niin me lähtään viikoksi Espanjaan Antin perheen kanssa, en kyllä oo ehkä sanonu. Maisemanvaihdos tekee pitkästä aikaa varmaan ihan hyvää :-D Ja niiiin hääääät voi häät. Olispa jo! Määkin ikävöin sua, pus!

   Poista