keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Iltakävelyllä

Päivälevon aika, joten ajattelin tulla sanomaan teille heipat. Oon yrittäny jo aikasemminkin, mutta aikaa on ollu niin vähän ja sen vähäisenkin ajan oon joutunu tappelemaan kuvien kanssa, joten annoin suosiolla asian olla. Täytyy kyllä nostaa hattua niille, jotka lomaltakin postaa vähintään kerran päivässä. Huhhuh mitä hommaa sanon minä. Lomalla mää haluan ainakin olla lomalla, enkä turhautua siitä, että Blogger ei anna mun tehdä mitä haluan.

Noh, enivei, tämä on i h a n a paikka!! Ollaan Antin perheen kanssa siis tällaisessa pienemmässä kaupungissa, Benalmádenassa, noin puolen tunnin ajomatkan päässä Malagasta. Muu perhe olikin käyny täällä jo vuosi aiemmin, mua ja Anttia lukuunottamatta, eikä meillä ollut mitään sen kummallisempia odotuksia tästä paikasta. Mutta vaaaau, oon kyllä ollu niin positiivisesti yllättyny! Täällä on niin kaunista ja siistiä ja meidän majapaikka on tällainen "rivitalon" asunto, johon kuuluu oma private pooli, joka on osottautunut jo niin hyväksi. Reissu on jo hyvinkin puolessa välissä ja kaikki on mennyt kyllä paremmin kuin hyvin.

IMG_8220IMG_8162IMG_8119 IMG_8085IMG_8139
IMG_8245

Mulla on ihan hirveesti kuvia otettuna, enkä halua tunkea niitä kaikkia samaan postaukseen, joten tässä näette vähän kuvia vaan meidän iltakävelyltä ja simpukanpoimintareissulta. Aurinko oli eilen illalla ihanimmillaan ja valokin oli niin pehmeä. Loppureissusta on luvannut vähän pilvisempää, joten ollaan yritetty nauttia nyt näistä ihanan aurinkoisista päivistä oikein olan takaa.

Love, Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti