sunnuntai 15. toukokuuta 2016

When life throws you lemons, buy a new wedding dress

Viimesimmät päivät on kyllä vaatineet hieman verojansa minusta. Palasin lomalta superenergisenä ja valmiina uuteen viikkoon, ja sitä kyllä oon ihan ollutkin. Ihmettelin, kun mulle oli laitettu vasta tälle viikonlopulle töitä reissun jälkeen, mutta Luojan kiitos se meni just näin. En olis pystyny tekeen töitä, kun sattui yks ihan tyhmä juttu, ja sen takia oon joutunu hoitelemaan kaiken maailman asioita tällä viikolla. Että onneks oli vapaapäiviä.

IMG_8381 IMG_8377 IMG_8368 IMG_8373

Kyseessähän on niinkin "pieni" asia kuin mun hääpuku, eli ei mitään sen vakavampaa, mutta kyllä tuo tässä vajaa kolme kuukautta ennen häitä meinaa herättää pientä stressiä. Mekkoasia meni aivan uusiksi, sillä purettiin kauppa siitä mun edellisestä mekosta huonon palvelun ja laatuun nähden aivan liian korkean hinnan vuoksi. Tilattu mekko oli mulle liian tiukka ja uusi mekko olisi täytynyt laittaa tilaukseen, ja sen valmistuttua sitä olisi pitänyt vielä reilusti pienentää ompelijalla lisähintaan. Nou nou nou. Ajattelin kuitenkin ensin, että mieluummin vaikka maksan sen korkean hinnan huonolaatusesta mekosta ihan sen vuoksi vaan, että saan elää stressittömämpänä häiden lähestyessä.

Mutta ei, täytyi olla viisas (ja kuunnellä äitiä ja isää lol). No kuitenkin, kaksi yötä meni tätä miettiessä, mutta nyt homma on taas hanskassa. Löydettiin ihana ompelija, joka ehtii valmistaa mulle uuden mekon ennen elokuuta. Just minun mitoilla, just sellasen kuin itse haluan ja lisäksi vielä reeeeilusti halvemmalla. Ja vähänkö sellaisen summan maksaa mieluummin tuollaiselle yksityisyrittäjälle, joka oikeasti tekee kaikkensa, että minä saan mieluisen puvun. Silti kyllä hieman jännittää. Onneksi voin käydä vaikka joka viikko vilkuilemassa puvun valmistusta, ja sanoa heti, jos se näyttää lähtevän väärään suuntaan :-D

Mutta joo, yhden yön itkin jo tämän takia ja ajattelin että meille tulee ihan kököt häät. Ehkä ei sentään, ja huomasin, kuinka tuolla ajattelulla vaan masennuin, vaikka eihän tässä ole mikään niin kovin huonosti. Oikeastaan tosi hyvin. Turhaan minä vellon siellä harmaissa ajatuksissani. Meille tulee ihanat häät ja minä saan sellasen hääpuvun, jota ei ihan oikeasti kellään muulla ole! Jihuuuuuu!! Anteeksi hääaiheinen purkautuminen, toivottavasti ei kenelläkään käynyt aika pitkäksi. Kuvat ei liity kyllä aiheeseen mitenkään, mutta nauttikaa niistä sitten tekstin sijaan. Ihanaa sunnuntaipäivää, minä palaan oppimispäiväkirjan ja kohta töiden pariin, pus.

Love, Heidi

1 kommentti:

  1. Onneks kävi hyvin hääpuvun kanssa! Oli varmasti stressaavaa. Ollaankohan muuten käyty samassa linnoitusmestassa? :-D Näissä kuvissa ainakin vilahtaa aika saman oloinen paikka! http://veeray.blogspot.fi/2015/11/kaksi-ensimmaista-paivaa-malagassa.html

    VastaaPoista